Route Vooruit biedt gespecialiseerde begeleiding en ondersteuning aan volwassenen met psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in angst- en stemmingsklachten. Dit houdt in dat wij ruime ervaring hebben op het gebied van angststoornissen, depressies en aanverwante klachten. Daarnaast hebben wij ook deskundigheid op het gebied van ADD/ADHD, autisme en persoonlijkheidsproblematiek. Vanuit professionele expertise en ervaringskennis wordt samen gewerkt aan klachtenvermindering en waar mogelijk herstel. Ons werkgebied bestaat uit de gemeentes Maashorst, Meierijstad, Bernheze en Boekel.

Wij bieden begeleiding aan:

  • Jongvolwassenen (18 t/m 25 jaar)
  • Volwassenen
  • Ouderen (65+)

Ongeveer 43% van alle Nederlanders tussen de 18 en 64 jaar krijgt op enig moment in hun leven te maken met psychische klachten. Ook jongeren krijgen hier op steeds jongere leeftijd mee te maken. Depressie, angststoornissen, en burn-out vallen onder de meest voorkomende psychische klachten en hebben vaak grote invloed op het dagelijks leven van personen en hun omgeving.

Herstellen van psychische problemen kan lastig zijn en vraagt om veel geduld en doorzettingsvermogen. Tijdens dit herstelproces is het fijn zijn als iemand met je meedenkt en kijkt naar jouw persoonlijke situatie. Gespecialiseerde hulp of begeleiding helpt om sneller en duurzamer te herstellen van je klachten en weer met meer plezier en energie in het leven te komen staan.

Maak jij momenteel een moeilijke periode in je leven door of ben je tijdelijk vastgelopen? Dan is passende ondersteuning vanuit Route Vooruit mogelijk iets voor jou. Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie en onderzoeken we welke dingen jou kunnen helpen en hoe we kunnen werken aan jouw persoonlijke herstel.

Heb jij een WMO indicatie of kom je hier mogelijk voor in aanmerking en woon je in 1 van onderstaande gemeentes? Dan kun je bij ons terecht voor WMO begeleiding:
– Gemeente Maashorst (Uden, Volkel, Odiliapeel, Reek, Schaijk en Zeeland)
– Gemeente Meierijstad (Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode en Erp)
– Gemeente Bernheze (Heesch, Nistelrode en Heeswijk-Dinther)
– Gemeente Boekel
Door hierboven te klikken op de gemeente waar jij woont kunt je meer informatie vinden over hoe WMO begeleiding aanvragen in zijn werk gaat in jouw gemeente.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kan met jou worden meegekeken welke mogelijkheden van toepassing zijn op jouw situatie. Ook kan er in overleg worden geholpen bij het doen van een aanvraag bij jouw gemeente.
Heb je hierover nog vragen of kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op! Wij denken graag met je mee naar welke hulp passend is bij jouw persoonlijke situatie.