Route Vooruit is er voor volwassenen die vanwege angst- en/of stemmingsklachten een moeilijke periode doormaken en hiervoor (tijdelijk) ondersteuning kunnen gebruiken. Route Vooruit is er om mensen met dit soort problematiek de begeleiding en ondersteuning te geven die zij nodig hebben.

Begeleiding en ondersteuning bij:

  • Depressie
  • Burn-out
  • Angststoornis
  • Aanverwante hulpvraag

Ongeveer 43% van alle Nederlanders tussen de 18 en 64 jaar krijgt op enig moment in hun leven te maken met psychische klachten. Ook jongeren krijgen hier op steeds jongere leeftijd mee te maken. Depressie, angststoornissen en burn-out vallen onder de meest voorkomende psychische klachten en hebben vaak grote invloed op het dagelijks leven van personen en hun omgeving.

Herstel kan lastig zijn en vraagt om veel geduld en doorzettingsvermogen. Tijdens dit herstelproces is het fijn zijn als iemand met je meedenkt en kijkt naar jouw persoonlijke situatie. Gespecialiseerde hulp of begeleiding helpt om sneller en duurzamer te herstellen van je klachten en weer met meer plezier en energie in het leven te komen staan.

Maak jij momenteel een moeilijke periode in je leven door of ben je tijdelijk vastgelopen? Dan is passende ondersteuning vanuit Route Vooruit mogelijk wel iets voor jou. Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie en onderzoeken we welke dingen jou kunnen helpen en hoe we kunnen werken aan jouw persoonlijke herstel. Neem gerust contact op of maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.