Route Vooruit biedt individuele WMO begeleiding aan volwassenen met zowel een PGB of via Zorg In Natura. De begeleiding is professioneel en op maat en kan plaatsvinden bij jou thuis of op locatie. Voor deze begeleiding en ondersteuning kun je terecht bij de gemeente waar jij woont. Een WMO consulent kan je helpen met het stellen van een passende indicatie en zoeken naar een geschikte zorgaanbieder. Als je een WMO indicatie hebt worden de kosten door de gemeente vergoed en betaal je een eigen bijdrage van €20,60 per maand. Deze eigen bijdrage is landelijk vastgesteld en niet afhankelijk van je inkomen of de hoeveelheid zorg die wordt afgenomen.

Ons werkgebied bestaat uit onderstaande gemeentes:
– Gemeente Maashorst (Uden, Volkel, Odiliapeel, Reek, Schaijk en Zeeland)
– Gemeente Meierijstad (Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode en Erp)
– Gemeente Bernheze (Heesch, Nistelrode en Heeswijk-Dinther)
– Gemeente Boekel
Door hierboven te klikken op de gemeente waar jij woont kunt je meer informatie vinden over hoe WMO begeleiding aanvragen in zijn werk gaat in jouw gemeente.

In bovenstaande gemeentes kunnen wij “Zorg In Natura” bieden en kan de gemeente direct bij ons de zorg inkopen. Hierdoor heb jij er geen omkijken meer naar.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kan met jou worden meegekeken welke mogelijkheden van toepassing zijn op jouw situatie. Ook kan er in overleg worden geholpen bij het doen van een aanvraag bij jouw gemeente.
Heb je hierover nog vragen of kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op!

Let op: Vanaf 2020 betaalt iedereen die begeleiding of ondersteuning via de WMO ontvangt een eigen bijdrage. Vanaf 2024 is deze landelijk vastgesteld op maximaal €20,60,- per maand. Deze eigen bijdrage is dus niet langer inkomensafhankelijk.