Route Vooruit is een kleine zelfstandige zorgaanbieder gevestigd in Uden. Wij bieden begeleiding en ondersteuning aan mensen met psychische klachten. Een persoonlijke benadering, kleinschaligheid en korte lijntjes behoren tot onze kernwaarden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en zorgen we ervoor dat bij nieuwe aanmeldingen goed gekeken wordt wat iemands hulpvraag is en wie van ons het beste met diegene matcht. Ook werken wij waar nodig samen met andere gedreven professionals. Op deze manier kunnen wij nog beter afstemmen op specifieke hulpvragen en worden lange wachtlijsten voorkomen.

Loek Marneffe

Oprichter Route Vooruit – Trajectbegeleider
Specialisme: Angst- en Stemmingsklachten

Mijn naam is Loek Marneffe (geboren in Uden, 1989) en ik ben oprichter van Route Vooruit. Ik ben opgeleid sociaal hulpverlener en heb diploma’s van de opleidingen Sociaal Cultureel Werk en een Bachelor Sociale Studies. In mijn werk ben ik een gedreven hulpverlener die graag naast de cliënt gaat staan om samen aan iemands persoonlijke klachten of problematiek te werken. Vanwege mijn werkervaring, opleidingsachtergrond en persoonlijke ervaringen heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om psychische stoornissen zoals met name depressies en angststoornissen. Ook heb ik in het verleden zelf met deze klachten te maken gehad waardoor ik de hulpverlening ook van de andere kant heb mogen zien. Door mijn ervaringskennis en professionele kennis te combineren kan ik de mensen die ik begeleid beter begrijpen en ondersteunen.

Tijdens mijn werkzaamheden bij verschillende organisaties binnen het sociaal domein heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden, coachen en ondersteunen van diverse doelgroepen met verschillende hulpvragen. De diversiteit binnen het werk en de doelgroepen die ik heb ondersteund hebben een belangrijke invloed gehad op het ontwikkelen van brede ervaring en competenties. In mijn werk, maar ook door zelf de rol van cliënt te hebben ervaren, heb ik vaak gezien en ervaren wat werkt maar zeker ook hoe het juist niet moet.

In 2020 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen en zo is Route Vooruit ontstaan. Als vrijgevestigde zorgaanbieder wil ik de mensen die ik begeleid nog beter afgestemde ondersteuning bieden die op moeilijke momenten zo hard nodig is. Geen lange wachtlijsten of intakeprocedures en eerlijke oprechte begeleiding met oog voor de persoon, dat zijn dingen die ik wil bieden. Ik ben als oprichter de drijvende kracht achter Route Vooruit en ben dan ook het vaste aanspreekpunt.

Linda Henkelman

Trajectbegeleider
Specialisme: Stemmingsklachten, Rouw & Verlies

Mijn naam is Linda Henkelman, geboren in 1963 in Eindhoven.
Ik ben opgeleid tot sociaal hulpverlener (HBO) en heb ruim 20 jaar ervaring in het welzijnswerk, met name in het werken met senioren. Ik heb de individuele begeleiding altijd het leukste gevonden. Mensen omschrijven mij als: Oprecht, puur, betrokken, invoelend, direct en praktisch. Ik word blij als ik mensen houvast kan bieden met mijn begeleiding en ondersteuning. Door mijn levenservaringen; verlies/rouw, stemmingsklachten en burn-out, werk ik graag met deze thema’s. Door wat ik zelf heb meegemaakt en geleerd in mijn leven kan ik dicht bij de ervaringen van anderen staan.

Loes Huberts

Trajectbegeleider

Mijn naam is Loes Huberts en ben opgeleid als HBO Pedagoog en ben al meerdere jaren met veel plezier werkzaam in het sociale werkveld. Ik heb in de Jeugdzorg gewerkt (zowel binnen het gedwongen als vrijwillige kader) en daarnaast als ambulant begeleider voor (jong)volwassenen. Mijn hart ligt bij het werken met mensen. Belangrijke punten binnen het contact met anderen zijn voor mij: gelijkwaardigheid, eerlijkheid, positiviteit en betrokkenheid. Ik vind het een mooie én dankbare rol om vanuit mijn functie als begeleider naast de hulpvrager te staan en samen te onderzoeken wat nodig is om de levenskwaliteit te verbeteren.

 

Inge van de Ven

Trajectbegeleider

Mijn naam is Inge van de Ven, 26 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Heesch. Na het afronden van de opleiding HBO Pedagogiek ben ik direct het werkveld in gedoken. Ik heb ervaring opgedaan in het begeleiden en ondersteunen van mensen met verschillende leeftijden, hulpvragen en achtergronden. Ik heb ontdekt dat ik het liefst werk met jongeren en/of volwassenen, omdat vanuit deze doelgroep interessante onderwerpen en gesprekken ontstaan. In mijn begeleiding richt ik mij graag op een vertrouwensrelatie, openheid, een fijne samenwerking, aandacht voor persoonlijke wensen en kijken naar persoonlijke kwaliteiten. Hierbij mag een gezonde dosis humor natuurlijk niet ontbreken. Ik krijg energie van anderen zien groeien en stralen. Met team Route Vooruit draag ik graag een steentje bij aan jouw geluk.

Fleur Huberts

Trajectbegeleider

Mijn naam is Fleur Huberts, 27 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Heesch. Mijn passie ligt bij het bieden van ondersteuning aan (jong)volwassenen met het oog op het behalen van persoonlijke doelen. Het doet me goed om te zien dat iemand (weer) in zijn/haar kracht staat, daar begeleid ik je graag bij. Ik ben er van overtuigd dat een goede fysieke gezondheid bijdraagt aan een beter mentaal welbevinden en dat zal je terugzien in mijn begeleidingsstijl. Naast tafelgesprekken sta ik dan ook zeker open voor andere settingen (daarbij kun je bv. denken aan een wandeling in de bossen). Aan mijn HBO papiertje heb ik, na het volgen van de bijbehorende cursus, de titel “Leefstijlcoach” mogen toevoegen. Daarmee bestaat ook de mogelijkheid om je op het gebied van voeding en beweging te ondersteunen. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in het sociale domein als Ambulant Begeleidster. Wat ik belangrijk vind in de begeleiding is wederzijds vertrouwen, samenwerken, openheid en kijken naar mogelijkheden. Het doet me goed om samen met dit team iets te kunnen betekenen voor jou.