Route Vooruit is een kleine zelfstandige zorgaanbieder gevestigd in Uden. Wij bieden begeleiding en ondersteuning aan mensen met psychische klachten. Een persoonlijke benadering, kleinschaligheid en korte lijntjes behoren tot onze kernwaarden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en zorgen we ervoor dat bij nieuwe aanmeldingen goed gekeken wordt wat iemands hulpvraag is en wie van ons het beste met diegene matcht. Ook werken wij waar nodig samen met andere gedreven hulpverleners. Op deze manier kunnen wij nog beter afstemmen op specifieke hulpvragen en worden lange wachtlijsten voorkomen.

Loek Marneffe

Oprichter Route Vooruit – Trajectbegeleider
Specialisatie: Angst- en Stemmingsklachten

Mijn naam is Loek Marneffe (geboren in Uden, 1989) en oprichter van Route Vooruit. Ik ben opgeleid sociaal hulpverlener en heb diploma’s van de opleidingen Sociaal Cultureel Werk en een Bachelor Sociale Studies. Daarnaast heb ik door de jaren heen veel ervaring opgedaan binnen het sociale werkveld en met uiteenlopende doelgroepen gewerkt binnen verschillende organisaties.

Naast mijn ervaringen en kennis als beroepskracht heb ik op persoonlijk vlak ook ervaring met psychische problemen. Sinds mijn 13e heb ik gekampt met terugkerende depressies en heb ik hiernaast ook een paniekstoornis gehad. Hierdoor heb ik de hulpverlening ook van de andere kant meegemaakt. Vanwege mijn werkervaring, opleidingsachtergrond en persoonlijke ervaringen heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om psychische stoornissen zoals onder andere depressies en angststoornissen. Door mijn ervaringskennis en professionele kennis te combineren kan ik de mensen die ik begeleid beter begrijpen en ondersteunen.
In 2020 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen en zo is Route Vooruit ontstaan. Als vrijgevestigde zorgaanbieder wil ik de mensen die ik begeleid nog beter afgestemde ondersteuning bieden die op moeilijke momenten zo hard nodig is. Geen lange wachtlijsten of intakeprocedures en eerlijke oprechte begeleiding met oog voor de persoon, dat zijn dingen die ik wil bieden. Ik ben als oprichter de drijvende kracht achter Route Vooruit en ben dan ook het vaste aanspreekpunt.

Linda Henkelman

Trajectbegeleider
Specialisatie: Stemmingsklachten, Rouw & Verlies

Mijn naam is Linda Henkelman, geboren in 1963 in Eindhoven.
Ik ben opgeleid tot sociaal hulpverlener (HBO) en heb ruim 20 jaar ervaring in het welzijnswerk, met name in het werken met senioren. Ik heb de individuele begeleiding altijd het leukste gevonden. Mensen omschrijven mij als: Oprecht, puur, betrokken, invoelend, direct en praktisch. Ik word blij als ik mensen houvast kan bieden met mijn begeleiding en ondersteuning. Door mijn levenservaringen; verlies/rouw, stemmingsklachten en burn-out, werk ik graag met deze thema’s. Door wat ik zelf heb meegemaakt en geleerd in mijn leven kan ik dicht bij de ervaringen van anderen staan.

Claire Lemmens

Trajectbegeleider
Specialisatie: Angststoornissen en Autisme

Mijn naam is Claire Lemmens en ik ben geboren in 1989. Ik ben afgestudeerd als HBO pedagoog en heb daarna voornamelijk gewerkt met (jong)volwassen met autisme. Omdat ik in mijn persoonlijke omgeving te maken heb gehad met angststoornissen en zelf ben opgegroeid ben met een broertje met autisme heb ik hierin veel ervaring en kennis opgedaan. Het geeft mij enorm veel energie om met mensen mee te mogen denken en te zien hoe zij stappen zetten in hun leven en groeien als persoon. Ik vind het super belangrijk dat hulpverlener aansluit bij de behoeftes van mensen en dat er echt en oprecht contact is. Ik geloof dat je op deze manier samen kan onderzoeken wat voor iemand werkt en wat juist niet. Ieder mensen heeft zijn eigen unieke talenten en zijn eigen valkuilen. Samen kunnen onderzoeken hoe je het beste in je kracht kan komen te staan is dan ook super waardevol!