“Mijn missie is om mensen de hulp en ondersteuning te bieden die op moeilijke momenten zo hard nodig is.”

Over mij
Mijn naam is Loek Marneffe (geboren in Uden, 1989) en oprichter van Route Vooruit. Ik ben opgeleid sociaal hulpverlener en heb diploma’s van de opleidingen Sociaal Cultureel Werk en een Bachelor Sociale Studies. Daarnaast heb ik door de jaren heen veel ervaring opgedaan binnen het sociale werkveld en met uiteenlopende doelgroepen gewerkt binnen verschillende organisaties.

Naast mijn ervaringen en kennis als beroepskracht heb ik op persoonlijk vlak ook ervaring met psychische problemen. Sinds mijn 13e heb ik gekampt met terugkerende depressies en heb ik hiernaast ook een paniekstoornis gehad. Hierdoor heb ik de hulpverlening ook van de andere kant meegemaakt. Vanwege mijn werkervaring, opleidingsachtergrond en persoonlijke ervaringen heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om psychische stoornissen zoals onder andere depressies en angststoornissen. Door mijn ervaringskennis en professionele kennis te combineren kan ik de mensen die ik begeleid beter begrijpen en ondersteunen.

In 2020 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen als ZZP’er en zo is Route Vooruit ontstaan. Als vrijgevestigde zorgaanbieder wil ik de mensen die ik begeleid nog beter afgestemde ondersteuning bieden die op moeilijke momenten zo hard nodig is. Geen lange wachtlijsten of intakeprocedures en eerlijke oprechte begeleiding met oog voor de persoon, dat zijn dingen die ik wil bieden. Omdat steeds meer mensen mij en Route Vooruit weten te vinden werk ik ook samen met een aantal andere gedreven hulpverleners. Hierdoor kan ik nog beter afstemmen op specifieke hulpvragen en worden lange wachtlijsten voorkomen.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak voor een kop koffie!